Conferința Femeia Independentă

Inspirație, învățare și business networking

 

Conferința se amână până când războiul încetează. Simt nu este timpul și locul potrivit pentru ce îmi doresc să fac cu acest eveniment. Am explicat aici decizia mea. Mulțumesc pentru înțelegere.

Conferința Femeia Independentă este dedicată femeilor care vor să trăiască conform propriilor lor valori! Este un eveniment online menit să inspire și să motivezele femeile să își urmeze visurile, să investească în ele și să se dezvolte.

❤ Femeia este un arhitect al societății!

Sunt Daniela Irimia, și acum 4 ani am definit conceptul Femeia Independentă și de atunci îl promovez și inspir zeci de mii de femei să aibă curajul de a trăi conform proriilor lor valori!

Prin intermediul acestei conferințe, îmi doresc strâng laolaltă leaderi de business, experți profesionali și modele de urmat. Femeile au nevoie să se unească și să își facă vocea auzită!

Hai alături de noi la prima conferința Femeia Independentă pentru a împărtăși idei, a face schimb de experiență și pentru a dezvolta relații profesionale autentice! 

📌 Vineri 18 martie și Sâmbătă 19 martie, de la 9.30 la 13.30, online!

În două zile îți oferim acces la resurse de învățare, dezvoltare personală și profesională atât pe durata evenimentelor cât și ulterior prin platforma femeiaindependenta.ro

 

Ce vei câștiga în cele două zile de conferiență

Ziua 1: Mindset de succes

9.30 - 10.15 Daniela Irimia - Growth Mindset - Gândește Mare ca să crești mare! 

10.15 - 11.00 Bianca Tudor - Comunica-ți eficient și cu impact povestea brandului 

 

11.00 - 11. 30  Business Networking - Sesiuni de networking pentru a-ți prezenta povestea către alte antreprenoare

 

11.30 - 12.15  Georgiana Stroe - De la angajat la antreprenor online - poveste de succes 

12.15 - 13.00   Roxana Bucur - Cum să pui banii să lucreze pentru tine și să ai siguranță financiară - workshop practic

13.00 - 13.30   Încheiere Daniela Irimia 

Ziua 2: Acțiune!

9.30 - 10.15 Dana Lupșa - Curajul de a te arăta - Puterea Brandului Personal - workshop

10.15 - 11.00  Cristina Oțel - Life Design - construiește viața pe care o iubești 

 

11.00 - 11.30 Business Networking -Sesiuni de networking pentru a-ți prezenta povestea către alte antreprenoare

 

11.30 - 12.15  Carmen Mihalca -Puterea unei comunități online si rolul digitalizării în afaceri

12.15 - 13. 00  Cristina Andreea Stan - Cum găsim echilibrul între carieră și familie

13.00 - 13.30  Daniela Irimia - Concluzii + Tombola cu premii 

 

✅ Locurile sunt limitate! Prinde prețul special până la 1 martie: 149 lei! (apoi devine 199 lei)

Am invitat femei pe care le cunosc personal și profesional, în care am încredere și cu care împărtășesc valori și idealuri comune.

Noi, organizatoarele, investim multă pasiune și energie pentru a-ți oferi o experiență memorabilă. Tu trebuie doar să te lași inspirată, să asimilezi informațiile și cunoștințele noi și să profiți la maximum de oportunitățile de networking generate de eveniment.

Avem și o tombolă cu premii la care participă toate doamnele care se conectează LIVE la eveniment. Vei putea câștiga cărți, cursuri sau ședințe de coaching/ consultanță cu una dintre specialistele invitate. 

 

Invitatele speciale în cadrul conferinței

Daniela Irimia este fondatoarea și autoarea cărții Femeia Independentă. Trainer, coach, autor și antreprenor, cu peste 15 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, este pasionată de educație și dezvoltare. Misiunea ei: 1 milion de Femei Independente!

 

Cristina Andreea Stan este consilier pentru dezvoltare personală, coach pentru relații implinite,  NLP master, autor de carți, prezentator TV. Misiunea ei este este să te ajute să fii bine cu tine!

 

Cristina Oțel a devenit antreprenoare în 2018, dupa o experiență de peste 14 ani în Learning & Development. Azi este Trainer și Life Design Coach. Misiunea ei este să le redea oamenilor încrederea să își construiască vieți pe care să le iubească.

 

Bianca Tudor este antreprenor & business consultant-fondator EBW Club - rețea de femei antreprenor la nivel internațional. Din 2019 este și fondatoarea Investment Fund si agenției de comunicare ELITE Communication. 

Dana Lupșa este lector universitar doctor în management, specialist în branding și comunicare, Brand Alchimist. A fondat asociației Happy Moms care susține antreprenoriatul în rândul mamelor și derulează programe educaționale pentru elevi și studenti.

 

Carmen Mihalca este fondatoarea comunității Antreprenoare și susține femeile in afaceri. De 19 ani ajută antreprenorii își crească imaginea afacerilor online prin servicii de web development, SEO tehnic și Google Ads.

Roxana Bucur este educator și consultant financiar independent de peste 6 ani, este autor de cărți și creatoarea unor programe de educațe financiară pentru copii. A studiat pedagogia și psihologia și misiunea ei este să ajute 1 milion de gospodării să aibă siguranță financiară. 

 

Georgiana Stroe este partener în afacerea MLM Forever de 6 ani și a construit cea mai puternică, unită și frumoasă echipă din România (locul 1), echipa numărând 35 de manageri, iar în ultimii doi ani are o afacere de sute de mii de euro.

De ce să te înscrii la conferința Femeia Independentă:

 

✅ Cunoști traineri, coach și antreprenoare care îți vor oferi inspirație!

Conferința noastră despre femei, pentru femei! Vei învăța de la doamne ca și tine, care au găsit drumul spre libertate, spre un echilibru frumos între voață personala și cea profesională, femei care au demonstrat că și în România poți reuși să îți îndeplinești visurile.

✅ Înveți lucruri practice pentru dezvoltarea ta personală și profesională!

Invitatele noastre sunt experți, traineri, antreprenori, coach care își dedică mare parte din timp și energie pentru a-i învăța și pe alții să își gestioneze mai bine timpul, banii, afacerile, relațiile. Primești soluții practice și perfect aplicabile pentru a avea succes personal și profesional!

✅  Te inspiri din poveștile reale și autentice ale invitatelor

Cea mai bună formă de a-ți atinge obiectivele este îi întrebi pe cei care au ajuns deja acolo unde iți dorești și tu ajungi. În cadrul conferinței vei putea pune întrebări și vei primi răspunsuri la subiectele care sunt de interes pentru tine.

✅ Faci networking de calitate cu femei care au aceleași valori ca și tine

Când femeile se susțin una pe cealaltă, pot face minuni! Și noi credem prin colaborare avem doar de câștigat așa facilităm în cadrul conferinței doua sesiuni de business networking astfel încât iți poți promova și tu produsele și serviciile!

✅  Primești înregistrarea video și alte materiale educaționale

După finalizarea conferinței vei acea acces pe viață la înregistrare, plus alte materiale educaționale din partea trainerilor. În cadrul tombolei poți câștiga sesiune gratuite de coaching sau consultanță cu experții invitați.

Femeia Independentă by Daniela Irimia

Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să se cunoască mai bine, pentru ca apoi să poată acționa mai bine în direcția visurilor lor. Sunt antreprenor, trainer, coach, autor de cărțimama și sotieSunt un om complex ce crede  putem construi o lume mai buna fiind noi, zi de zi, mai buni! 

Am o experiență de peste 15 ani în business, marketing și vânzări și de 9 ani fac training la Vision Consulting, am peste 5000 de ore de curs susținute cu mii de participanți

De 4 ani lucrez în ședințe de coaching și mentorat cu antreprenori și freelanceri la început de drum, ajut oamenii  își dezvolte abilitați esențiale pentru succesul personal și profesional prin cursuri online înregistrare și webinarii live. 

Conferința Femeia Independentă este o altă piesă în misiunea mea de a inspira 1 Milion de femei să trăiască conform propriilor lor valori!

Fă-ți un cadoul special în luna Martie și sărbătorește-te alături de alte femei minunate, ca și tine!
❤ Când? Vineri și sâmbătă, 18 -19 martie, de la 9.30 la 13.30
✅ Locurile sunt limitate! Conferința este online, pe Zoom.
Investiția ta: 199 lei!
Preț special până la 1 martie: 149 lei!

Suntem convinse că vei găsi multă valoare în acest eveniment și ține de tine cât de determinat ești să aplici cele învățate.

Dacă totuși, după cele două zile de conferință nu ești mulțumită de informațiile oferite si de experientă traită alaturi de invitatele noastre, poți solicita banii înapoi în termen de 15 de zile de la finalizarea evenimentului, și îți vom returna integral suma plătită, în maxim 5 zile. Toate materialele rămân la tine!

Îți mulțumim pentru încredere!

Cu drag,

Daniela Irimia & echipa Femeia Independentă!