503 updated post view 2295
Home Gestionarea conflictelor in familie sau la locul de munca – Finalizat

Gestionarea conflictelor in familie sau la locul de munca – Finalizat

17.00 - 20.00
 • start date 29 Mar 2018
 • end date 29 Mar 2018
 • venue Van Gogh Cafe

A 3-a intalnire dedicata femeilor independente sau care vor sa devina independente are loc pe 29 Martie . A 3-a intalnire din seria „Seri Inspirate” – evenimente lunare, de cunoastere, constientizare, dezbatere si sustinere reciproca are ca subiect Gestionarea Conflictelor.

Conflictul apare atunci cand comunicarea este deficitara, cand exista o neintelegere sau un dezacord, cand cineva se simte exclus dintr-o discutie sau tratat fara consideratie… sau din varii alte motive care de multe ori simtim ca ne scapa.

Conflicte pot sa aparata si in familie si la locul de munca. Cum sa le gestionam eficient discutam impreuna, timp de 3 ore, in cadrul intalnirilor noastre de dezvoltare personala.

Conflictele de munca sunt greu de gestionat pentru ca in viata profesionala nu avem aceeasi lejeritate in comunicare precum avem in viata privata. La lucru, este important sa mentinem autocontrolul si o atitudine placuta, ceea ce ne va face sa fim considerati pozitivi si suportivi cu colegii.

Conflictele din familie pot insa sa escaladeze si sa produca “daune” semnificative relatiilor noastre. Pentru ca nu ne mai “cenzuram” ca la locul de munca, sub impulsul de moment, cu furie si emotii puternice, putem spune si putem face lucruri pe care le regratam ulterior.

Gestionarea unui conflict depinde de curaj, atitudine si o buna evaluare a riscurilor nesolutionarii acestuia. Depistarea conflictului si incurajarea discutarii diferitelor puncte de vedere care au dus la conflict, pot ajuta la luarea unei decizii informate si la rezolvarea conflictului. Iar tehnicile de comunicare asertiva si persuasiva ajuta la prevenirea conflictelor sau incurajeaza dezamorsarea rapida a acestora.

Modul diplomat, eficient si obiectiv de a rezolva un conflict va va aduce respect din partea familiei si a colegilor, dar si cresterea stimei de sine, a sentimentului de implinire.

Te invit asadar la o seara de discutii deschise despre gestionarea eficienta a conflictelor din familie si de la locul de munca. Un curs despre inteligenta emotionala si beneficiile aduse de gestionarea emotiilor. Impreuna cu alte 8 femei, si cu ajutorul meu, vom invata cateva tehnici de evitarea si de gestionare a situatiilor conflictuale. Intr-un mod relaxat, intim si motivator.

Eu, Daniela Irimia, voi modera aceasta intalnire, iar tu, femeie unica, te vei descoperi. Poate mai frumoasa, mai relaxata, mai motivata si inspirata, si cu mai multa stapanire de sine.

Alege sa iti petreci 3 ore in compania unor femei ca tine, femei care vor sa se dezvolte, sa fie mai bune, mai frumoase si mai fericite. Femei care vor sa se bucure din plin de viata.

Investitia ta este de 50 lei. Aceasta suma este pentru a acoperi costul cu frumosul salon de la Van Gogh si consumatia (apa, limonada, cafea, ceai).  In plus, este si un angajament ferm din partea ta ca vei participa, ca iti rezervi locul la eveniment.

Vezi aici cateva poze de la aveniment!

Pentru inscriere trimite-mi email pe daniela.irimia@femeiaindependenta.ro cu numele tau si numarul de telefon sau completeaza formularul de mai jos!

  • Price: 50

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites