99 updated post view 2275
Home Workshop Curs Planificarea si Stabilirea obiectivelor – Finalizat

Curs Planificarea si Stabilirea obiectivelor – Finalizat

10.00 - 14.00
  • start date 24 Jan 2018
  • end date 24 Jan 2018
  • venue Van Gogh Cafe

Cat de atenta esti la ce se intampla in viata ta? Lucrurile ti se intampla sau le faci tu sa se intample? Esti acolo unde iti doreai acum 3 ani, 5 ani… sau esti acolo unde te-a dus viata? Daca raspunsul nu te multumeste, asta se intampla pentru ca nu ai reusit sa iti planifici viata. Si daca nu ai reusit asta la nivel mare, este pentru ca nu ai inca abilitatile necesare de a stabili obiective SMART si de a planifica transformarea lor in realitate.

 

In acest curs, iti prezint simplu si concret:

  • cum sa iti faci un plan
  • cum sa setezi obiective SMART
  • ce ai de facut pentru a ajunge la rezultate.

 

Stabilind obiective și urmărindu-le te transformi dintr-un spectator al evenimentelor vieții într-un participant la ele. Cu toții avem vise și dorințe, dar relativ puțini oameni au țeluri (obiective). Dorințe puternice precum “vreau să fiu bogat” sau “aș vrea să fiu mai slabă” nu constituie cu adevărat obiective. Deși ele sunt la început vise, obiectivele sunt de fapt scopuri specifice ce pot fi atinse doar prin acțiuni concrete. Dacă nu-l poți măsura, evalua sau descrie, cu siguranță nu este un obiectiv.

Hai cu mine la acest workshop de 4 ore ca sa invatam sa ne stabilim si sa ne planificam corect obiectivele pentru noul an!

Investitia din partea ta: 180 lei , include cele 4 ore de curs, coffe-break si diploma de participare.

BONUS: Primesti gratuit varianta scrisa si audio a cursului, in valoare de 78 lei!

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie la eveniment sau trimite-mi email cu Numele si numarul tau de telefon pe daniela.irimia@femeiaindependenta.ro

    • Price: 180 lei
    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites