975 updated post view 1417
Home Drumul spre Independenta – UnlimitU

Drumul spre Independenta – UnlimitU

9.30 - 19.30
  • start date 22 Sep 2018
  • end date 23 Sep 2018
  • venue Crystal Palace Ballroom, București

UnlimitU este un primul summit si cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din Romania. 22 de speakeri romani iti vor oferi informatii si motivatie pentru o viata implinita. In doar 2 zile vei primi inspiratie, motivatie si informatie pentru a-ti imbunatati relatiile personale cat si relatia cu propria persoana, afli cum sa atragi abundenta in viata ta si cum poti sa iti asumi libertatea antreprenoriatului.

>>>Click aici pentru a vedea temele evenimentului<<<

Eu, Daniela Irimia sunt unul din speakeri si voi vorbi despre Drumul spre Independenta – Cum sa traiesti conform propriilor tale valori.

Susțin ideea că putem fi fericiți și să ne bucurăm din plin de viață doar atunci când trăim conform propriilor noastre valori. Însă câți își cunosc valorile și înțeleg faptul că viața le este ghidată, în mare măsură, de valorile și convingerile personale?

Te invit în “povestea mea”, istoria și interpretarea psihologică a acțiunilor care m-au ajutat pe mine, Daniela Irimia, ca azi, la 33 de ani, să fiu o femeie independentă. Să fiu un om care face cu inimă deschisă tot ceea ce dorește, când dorește. Să fiu un om echilibrat și asertiv, să fiu un om care îi ajută pe alții pentru că așa simte, nu pentru că așa trebuie. Un om independent emoțional, rațional și financiar.

“Rețeta” mea pentru succes poate fi rezumată simplu: Gândește pozitiv, acționează cu entuziasm!

Ca să îmi ating obiectivele și să mă dezvolt, am învățat continuu. Am citit foarte mult, am participat la zeci de cursuri și evenimente și, cel mai important, am aplicat. Am făcut, am greșit, am învățat. Am făcut, mi-a reușit, am învățat.

Asadar, invata si tu alaturi de mine si de ceilalti 21 de speakeri, printre care Mihaela Stroe, Lorand Soares Szasz, Florin Pasat, Zoia Zarnescu, etc … Impreuna contribuim la bunastarea noastra si a societatii in care traim!

Ai cel putin 20 de motive pentru care sa te inscrii la Unlinit U! CLICK AICI si rezerva-ti locul la un pret special!

Daca alegi pachetul VIP primești în plus o sesiune specială de 2 ore cu speakerul preferat. Poti alege sa petreci cele 2 ore cu Daniela Irimia sau cu oricare din speakerii evenimentului. Orice ai alege, vei avea doar de castigat!

Vezi AICI cum a fost la primul summit de dezvoltare personala din Romania!

Cu drag,

Daniela Irimia, Femeia Independenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites