362 updated post view 3161
Home Increderea in sine – cum o dezvolt – Finalizat

Increderea in sine – cum o dezvolt – Finalizat

17.00 - 20.00
  • start date 18 Jan 2018
  • end date 18 Jan 2018
  • venue Van Gogh Cafe

A 2-a intalnire dedicata femeilor independente sau care vor sa devina independente are loc pe 18 ianuarie. A 2-a intalnire din seria „Seri Inspirate” – evenimente lunare, de cunoastere, constientizare, dezbatere si sustinere reciproca are ca subiect Increderea in sine.

Un workshop interactiv, de autocunoastere si constientizare in care vor discuta despre ce inseamna increderea in sine, cum stam la acest capitol si ce putem face pentru a o imbunatati. 

Increderea in sine ( sau lipsa ei) ne influenteaza orice actiune pe care o facem. Cred ca stii si tu ca in momentul in care faci ceva fara sa crezi ca vei avea succes, chiar asa se va intampla. In NLP se numeste “profetie autoimplinita” .

Ceea ce întreprindem cu încredere devine o profeție care se îndeplinește.  – Brian Tracy

Increderea in propria persoana se cladeste inca din copilarie. Si e minunat daca o avem de la parintii nostrii, apoi pe parcursul vietii o pastram sau o imbunatatim. Ce facem insa daca nu avem incredere in noi? Ce facem pentru a nu ne autosabota viitorul pentru ca nu avem incredere ca putem face ceva, orice, suficient de bine?

Te invit la o seara de discutii deschise despre increderea in sine. Impreuna cu alte 8 femei, si cu ajutorul meu, vom invata cateva tehnici de dezvoltare a increderii in sine. Intr-un mod relaxat, intim si motivator.

Eu, Daniela Irimia, voi modera aceasta intalnire, iar tu, femeie unica, te vei descoperi. Poate mai frumoasa, mai relaxata, mai motivata si inspirata, si cu mai multa incredere in tine.

Alege sa iti petreci 3 ore in compania unor femei ca tine, femei care vor sa se dezvolte, sa fie mai bune, mai frumoase si mai fericite. Femei care vor sa se bucure din plin de viata.

Eu ofer gratuit aceste evenimente. Este modul meu de contribui la crearea si cresterea comunitatii de femei independente din Romania. Totusi, Investitia ta este de 50 lei. Aceasta suma este pentru a acoperi costul cu frumosul salon de la Van Gogh si consumatia (apa, limonada, cafea, ceai).  In plus, este si un angajament ferm din partea ta ca vei participa, ca iti rezervi locul la eveniment.

Asa a fost a 2-a intalnire din Seri Inspirate 🙂 Cu feedback foarte bun de la participante!

Seri Inspirate cu Daniela Irimia , dezvoltare personala pentru femei

Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Eveniment despre Increderea in sine

  • Price: 50 lei
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites