479 updated post view 1902
Home Increderea in Sine – Webinar GRATUIT

Increderea in Sine – Webinar GRATUIT

10.00 - 11.00
  • start date 02 Feb 2018
  • end date 02 Feb 2018
  • venue Grup Facebook Femeia Independenta by Daniela Irimia

Pentru ca evenimentul “Seri Inspirate” pe tema Increderii in sine a avut mare succes, insa a fost doar in Bucuresti, am decis sa fac un webinar GRATUIT, de o ora, pe tema increderii in sine si cum putem sa ne crestem atat stima de sine cat si increderea in propria persoana.

Stima de sine este unul dintre cei mai importanti factori ai fericirii. Sa ai o relatie buna cu tine, sa te iubesti neconditionat si sa ai incredere ca poti face fata oricarei provocari reprezinta cu certitudine reteta unei vieti implinite.

Stima de sine este o parere realista si apreciativa despre propria persoana. Realista inseamna adevarata si sincera. Apreciativa implica existenta unor sentimente positive si de acceptare fata de sine.

Oamenii cu stima se sine nu se cred nici superiori, nici inferiori altora. Cunoscandu-si defectele si partile mai putin bune, acestia sunt profund bucurosi ca sunt ei insisi.

De obicei, oamenii cu stima de sine o au cultivata inca din copilarie. Daca insa nu ai avut norocul sa ai niste parinti care sa te ajute in dezvoltarea stimei de sine si a inteligentei emotionale, afla ca o poti face singur!

Te invit asadar la un Webinar GRATUIT unde vei afla care sunt cei 3 piloni pe care se bazeaza stima de sine si cum anume poti sa iti consolidezi increderea in sine.
Webinarul A FOST doar pentru comunitatea Femeia Independenta, adica in grupul inchis de pe Facebook.  Daca nu esti inca pe grup, inscrie-te aici .
Multumesc!
PS: Daca ai prietene care au nevoie de aceste informatii, invita-le si pe ele in comunitatea Femeia Independenta by Daniela Irimia pentru a avea acces la informatii si motivatie pentru dezvoltarea  personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites