1083 updated post view 1573
Home Workshop – Obiceiurile sănătoase pentru prosperitate financiară

Workshop – Obiceiurile sănătoase pentru prosperitate financiară

18.00 - 20.00
 • start date 27 Jul 2023
 • end date 27 Jul 2023
 • venue online

Fiecare om are o anumită relație cu banii și modul în care se comporta în această dimensiune a vieții dictează și nivelul său de siguranță financiară. Deși probleme financiare au și cei săraci și cei bogați, există diferențe semnificative între ele și modul în care fiecare și le rezolvă. Iar aceste diferențe apar din nivelul de inteligență emoțională și inteligență financiară a fiecăruia.

Pentru a ști cum să îți gestionezi mai bine banii, ai nevoie de educație financiară. Siguranța financiară poate fi obținută de oricine, cu condiția să incepi azi si să fii persevent in timp, cu focus pe obiectivele financiare personale.

 

Totuși, succesul financiar cere mai mult decât cunoștințe despre cum să faci bani și cum să-i gestionezi. Cere un anumit mindset, niște credințe potrivite abundenței, câteva obiceiuri sănătoase și multă disciplină.

Povestea mea cu schimbarea midsetului despre bani a început ușor… prin 2006 prin alegerea de a fi consultant financiar.

Când am ales să îmi dau demisia de la call-center și să mă duc în asigurări, criteriul a fost simplu – vreau să fiu ca oamenii aceea care se îmbracă la costum și lucrează în birourile frumoase din zgârie nori.

Îmi amintesc și acum cum drumul pana la interviu a fost extrem de aglomerat, stăteam lipita de ușa autobuzului și mi-am jurat ca este ultimul an în care mai merg cu autobuzul. Și așa a fost! ✌️ Intr-un an am primit mașină de serviciu și peste un alt an mi-am cumpărat propria mașină. ( asta se întâmpla la 22-23 de ani)

Cartea care mi-a schimbat profund atitudinea legatăde bani, a fost Milionarul de lângă noi. Pe lângă Secretele mintii de Milionar și Săptămâna de lucru de 4 ore.

Eu sunt antreprenoare din 2010. Prima investiție imobiliara am făcut-o în 2013. Citeste aici cum am devenit antreprenoare.

Azi, în 2023 sunt Independentă financiar și în continuare îmi place să fac bani!

Îmi iubesc meseria, iubesc oamenii și să-i vad cum evoluează. Iar bogăția financiară vine ca o consecință natura a valorii pe care o ofer celorlalți și a unor obiceiuri sănătoase.

Așa că te invit și pe tine la o întâlnire specială în care să discutăm exact despre obiceiurile sănătoase care te duc către prosperitate financiară!

Ce câștigi dacă participi la Obiceiurile sănătoase pentru prosperitate financiară:

 • Cum să îți depășești blocajele pe care le ai în relație cu banii
 • Îți identifici valorile și credințele asociate banilor
 • Înțelegi care este legătura între siguranța financiară și siguranța emoțională
 • Afli metode prin care poți să câștigi mai mulți bani
 • Înveți cum să îți gestionezi mai bine banii; cum să reduci cheltuielile și să faci economii
 • Cum să îți asiguri viitorul din punct de vedere financiar, fără a simți presiune pe bugetul personal din prezent.

În 2 ore de seminar vei primi informațiile și motivația de care ai nevoie pentru a face primii păși spre prosperitate financiară.

CLICK AICI Pentru înscriere!

S-a observat că oamenii care fac cursuri de educație financiară reușesc să facă economii în primele 3 luni după curs, iar acesta devine un obicei ce le oferă în timp confort psihologic și financiar.

Eu, Daniela Irimia, facilitatorul tău la acest seminar, economisesc de peste 17 ani și fac investiții de mai bine de 10 ani. Aceste comportamente m-au ajutat să devin azi independentă financiar. Am studiat și am aplicat, am înțeles legătura între credințele noastre și obiceiurile ce țin de câștigarea și administrarea banilor. De peste 10 ani susțin educația financiară scriind pe gândește-pozitiv.ro despre metode de economisire, investiții, psihologia banilor și multe alte subiecte ce țin de educația financiară și dezvoltare personală. Am observat ca există o legătură strânsă între nivelul de dezvoltare personală a unui om și siguranța lui financiară.

La acest webinar afli ideile principale din cursul online de educație financiară, primești răspunsuri la situațiile cu care te confrunți tu în viața de zi cu zi și câștigi încrederea că oricine poate să devină prosper și să trăiască așa cum vrea, fără a avea grija banilor.

De ce ai nevoie pentru acest workshop LIVE:

 • Timp: Joi, 27 iulie, orele 18.00 – 20.00
 • Calculator cu camera video și microfon, acces la ZOOM
 • O agenda
 • Un stilou/ pix
 • 3-5 coli de hartie
 • Un pahar cu apă

Prețul este de doar 150 lei pentru 2 ore de seminar intensiv si cuprinde:

 • 2 ore de curs live, în grup restrâns
 • înregistrarea video a webinarului
 • E-book-ul cursului Cum să atingi siguranța financiară
 • BONUS: o sedință de consultanță 1 la 1, pentru prosperitate financiară.

CLICK AICI Pentru înscriere!

 • Price: 150

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites