1083 updated post view 813
Home Seminar – Cei 3 pași către siguranța financiară

Seminar – Cei 3 pași către siguranța financiară

17.00 - 20.00
  • start date 19 Sep 2018
  • end date 19 Sep 2020
  • venue Bucuresti, Centrul Vechi

Fiecare om are o anumită relație cu banii și modul în care se comporta în această dimensiune a vieții dictează și nivelul său de siguranță financiară. Deși probleme financiare au și cei săraci și cei bogați, există diferențe semnificative între ele și modul în care fiecare și le rezolvă. Iar aceste diferențe apar din nivelul de inteligență emoțională și inteligență financiară a fiecăruia.

Pentru a ști cum să îți gestionezi mai bine banii, ai nevoie de educație financiară. Siguranța financiară poate fi obținută de oricine, cu condiția să incepi azi si să fii persevent in timp, cu focus pe obiectivele financiare personale.

În seminarul Cei 3 pași către siguranța financiară cei afla:

  • Cum să îți depășești blocajele pe care le ai în relație cu banii
  • Înțelegi care este legătura între siguranța financiară și siguranța emoțională
  • Afli metode prin care poți să câștigi mai mulți bani
  • Înveți cum să îți gestionezi mai bine banii; cum să reduci cheltuielile și să faci economii
  • Primești sfaturi personalizate de la un consultant financiar – Invitata este Elena Munteanu
  • Cum să îți asiguri viitorul din punct de vedere financiar, fără a simți presiune pe bugetul personal din prezent.

În 3 ore de seminar vei primi informațiile și motivația de care ai nevoie pentru a face primii păși spre siguranța financiară, și de ce nu, chiar spre independența financiară.

S-a observat că oamenii care fac cursuri de educație financiară reușesc să facă economii în primele 3 luni după curs, iar acesta devine un obicei ce le oferă în timp confort psihologic și financiar.

Eu, Daniela Irimia, trainerul tau la acest seminar, economisesc de peste 10 ani și fac investiții de mai bine de 5 ani. Aceste comportamente m-au ajutat să devin azi independentă financiar. Am studiat și am aplicat, am înțeles legătura între credințele noastre și obiceiurile ce țin de câștigarea și administrarea banilor. De peste 5 ani susțin educația financiară scriind pe gândește-pozitiv.ro despre metode de economisire, investiții, psihologia banilor și multe alte subiecte ce țin de educația financiară și dezvoltare personală. Am observat ca există o legătură strânsă între nivelul de dezvoltare personală a unui om și siguranța lui financiară.

La acest seminar afli ideile principale din cursul online de educație financiară, primești răspunsuri la situațiile cu care te confrunți tu în viața de zi cu zi și câștigi încrederea că oricine poate să devină prosper și să trăiască așa cum vrea, fără a avea grija banilor.

Valoarea cursului este de 150 lei pentru 3 ore de seminar intensiv. Te așteptam într-un cadru relaxant, cu un ceai și un suc, ceva bun de mâncat și cu atitudinea pozitivă.

OFERTĂ: 100 lei până la 1 septembrie. Beneficiază de reducerea de preț, dacă te înscrii și faci plata până pe 1 septembrie, sau vii împreună cu o prietenă/ prieten.

BONUS: Fiecare participant va primi gratuit, o sesiune de consiliere 1 la 1, pentru dezvoltare personală & educație financiară.

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie la eveniment sau trimite-mi email cu Numele si numarul tau de telefon pe daniela.irimia@femeiaindependenta.ro . Detalii poti primi si la 0724 837 869.

  • Price: 150

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites