1109 updated post view 1055
Home Webinarii Cum sa comunicam eficient cu copiii

Cum sa comunicam eficient cu copiii

10.00 - 13.00
  • start date 30 Aug 2018
  • end date 30 Aug 2024
  • venue SanThe Fitoceainarie

Comunicarea cu copiii este de multe ori dificila si devine frustrant cand repetam acelasi mesaj de zeci de ori fara ca el sa fie auzit. Uneori ne enervam si ridicam tonul la copil, el tot nu intelege ce ii spui si situatia dificila persista…

Copilul nu reactioneaza la aceleasi argumente la care reactioneaza un adult, nici nu are aceeasi capacitate de a intelege anumite situatii sau mesajele care noua ni se par simple.

Pentru ca sunt mama si trainer de comunicare, pentru ca de aproape 4 ani comunic cu copilul meu, am identificat pe propria experienta cum sa comunic astfel incat copiii sa fie receptivi la ceea ce le spun.

Nu m-am gandit pana acum sa fac un workshop pe aceasta tema, insa mi-a venit ideea de a face un eveniment prin care sa strang impreuna cu alte femei, banii necesari pentru ca niste copii sa aiba din septembrie un centru nou si frumos echipat pentru a invata si a face terapie . Este vorba de Centrul Autism Curtea de Arges care de la 1 septembrie vrea sa primeasca copii intr-o locatie noua. Mai au insa nevoie de cateva echipamente pe care mi-ar placea sa le oferim noi. 🙂

Curs online de Comunicare Eficienta pentru adulti

Asadar, daca vrei sa inveti cum sa comunici mai bine cu copilul tau, te invit  joi, 30 august, sa afli ce metode am aplic eu si functioneaza! De 5 ani sunt trainer de comunicare pentru adulti si de aproape 4 ani testez cu succes, pe fiul meu, tehnicile cele mai potrivite pentru copii.

Evenimentul este gratuit, insa la finalul workshop-ului mi-ar placea ca fiecare sa faca o mica donatie, atat cat vrea si poate, iar din banii pe care ii vom strange, eu cumpar echipamentele necesare pentru noul centru de autism din Curtea de Arges. Andreea Tamas imi este prietena, este un terapeut dedicat si care face tot posibilul sa ofere sansa la o viata mai buna copiilor cu care lucreaza. Imi doresc sa ajuti si tu, iar eu iti ofer in schimb din experienta si cunostintele mele.

Cine sunt eu? Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala si NLP Practicioner

Inscriere pe email daniela.irimia@femeiaindependenta.ro .Detalii poti primi si la 0724 837 869

20 de locuri disponibile! Poti veni cu copilul, avem o sala speciala si pentru ei, unde se pot juca 🙂

Da mai departe, poate sunt mame care chiar au nevoie de acest workshop de comunicare eficienta!

Iti multumesc,

Cu drag,

Daniela Irimia

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites