Home Femeia Antreprenor – Program gratuit de dezvoltare

Femeia Antreprenor – Program gratuit de dezvoltare

Probabil că visul multora dintre noi este de a avea propria afacere, de a munci pentru sine, de a nu avea șefi sau de a își putea transforma visurile în realitate.

Majoritatea femeilor își doresc să petreacă mai mult timp cu familia și să câștige bani făcând ceea ce îi place.

Din punctul meu de vedere antreprenoriatul este un stil de viață. Nu, nu ne naștem antreprenori ci devenim zi de zi, prin prisma alegerilor pe care le facem și a activităților pe care le introducem în rutina noastră.

În cei 12 ani de antreprenoriat am lucrat cu sute de antreprenori și azi pot să ghidez cu succes femeile antreprenor spre succesul personal și profesional. Sunt trainer de peste 8 ani și am ajutat mii de oameni să își dezvolte abilitați esențiale pentru orice carieră de succes!

Te invit într-un program gratuit, de 3 zile, în care să descoperi:

  • Care este mindsetul necesar pentru a avea succes ca antreprenoare – prima întâlnire live
  • Care sunt abilitățile esențiale pentru succesul ca antreprenoare – a 2-a întâlnire live
  • Cum să depășești fricile și credințele limitative pentru a câștiga mai mulți bani – a 3-a întâlnire live

Programul se va desfășura pe email și pe grupul de Facebook în perioada 22-24 septembrie 2021.


Înscrie-te completand formularul de mai jos și verifică email-ul pentru noutăți despre cum poți să ai succes ca antreprenor sau freelancer la început de drum.

Sunt Daniela Irimia, trainer & consultant, antreprenoare & mamă  

Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să se cunoască mai bine, pentru ca apoi să poată acționa mai bine în direcția visurilor lor. Sunt antreprenor, trainer, consultant, autor de cărți, mama și sotie. Sunt un om complex ce crede că putem construi o lume mai buna fiind noi, zi de zi, mai buni! 

Am o experiență de peste 15 ani în business, marketing și vânzări și de 8 ani fac training, am peste 3000 de ore de curs susținute cu mii de participanți. 

De 3 ani lucrez în ședințe de consultanță și mentorat cu antreprenori și freelanceri la început de drum, ajut oamenii să își dezvolte abilitați esențiale pentru succesul personal și profesional prin cursuri online înregistrare și webinarii live. 

Educație: Licențiată în Științe economice și Management la Facultatea de Management și Marketing din cadrul Universității Româno-Americane din București. 

Trainer acreditat ANC, Certificată în folosirea instrumentelor NLP (programare neuro-lingvistică) 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites