Home Webinar gratuit Mentalitatea și Acțiunile Femeii de Succes

Webinar gratuit Mentalitatea și Acțiunile Femeii de Succes

Din punctul meu de vedere, femeia de succes este acea femeie care trăiește în concordanță cu propriile valori. Ca să-ți cunoști valorile trebuie să parcurgi un proces de autocunoaștere, să te analizezi pentru a identifica punctele tale forțe precum și pe cele care te limitează în a-ți atinge potențialul maxim. O dată identificate abilitățile care te ajută în drumul spre succes, dezvoltă-le!

Nimeni nu e perfect dar poți fi fericită și împlinită dacă te bucuri de ceea ce ești, cu bune și cu rele. Unele slăbiciuni pot fi îndepărtate sau ameliorate, pe altele le putem păstra așa cum sunt pentru că ne oferă autenticitate. Atâta timp cât păstram o atitudine pozitivă și deschisă spre învățare, suntem pe drumul cel bun.

Dezvoltarea personală este un proces de autocunoaștere și permanentă calibrare a abilităților și valorilor pentru a deveni cea mai bună versiune a ta, pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Totul în jurul tău se va dezvolta până la limita propriei competențe.

Deci, relațiile, cariera, banii….toate se vor dezvolta în măsura în care te dezvolți și tu. Nu poți rămâne aceeași și să speri la o viață mai bună. Începe prin a fi tu mai bună, și toate celelalte te vor urma.

Eu și doamnele din echipă Femeia Independentă te invităm la un webinar gratuit în care să discutăm despre Mentalitatea și Acțiunile Femeii de Succes!

Daniela Irimia – voi aborda subiectul mentalității de creștere.

Dana Lupsa ne explică importanța unui brand personal autentic.

Roxana Bucur ne învață cum să ne administrăm banii într-un mod eficient.

Cristina Andreea Stan ne povestește cum să fim bine cu noi și în relație cu ceilalți.

Webinarul se va desfășura LIVE, pe Zoom, in data de 17 februarie, ora 18.00 – 19.30.

Înscrie-te completand formularul de mai jos și verifică email-ul pentru a te conecta cu noi in cadrul acestui webinar.

Sunt Daniela Irimia, trainer & consultant, antreprenoare & mamă  

Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să se cunoască mai bine, pentru ca apoi să poată acționa mai bine în direcția visurilor lor. Sunt antreprenor, trainer, consultant, autor de cărți, mama și sotie. Sunt un om complex ce crede că putem construi o lume mai buna fiind noi, zi de zi, mai buni! 

Am o experiență de peste 15 ani în business, marketing și vânzări și de 8 ani fac training, am peste 3000 de ore de curs susținute cu mii de participanți. 

De 3 ani lucrez în ședințe de consultanță și mentorat cu antreprenori și freelanceri la început de drum, ajut oamenii să își dezvolte abilitați esențiale pentru succesul personal și profesional prin cursuri online înregistrare și webinarii live. 

Educație: Licențiată în Științe economice și Management la Facultatea de Management și Marketing din cadrul Universității Româno-Americane din București. 

Trainer acreditat ANC, Certificată în folosirea instrumentelor NLP (programare neuro-lingvistică) 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites