Testimoniale pentru Daniela Irimia

Pentru ca cel mai bine vorbesc despre tine faptele si experientele celor cu care ai lucrat, redau mai jos cateva din testimonialele clientelor si partenerelor mele. Multumesc fiecarei femei care a avut si are incredere mine, care decide sa lucreze la ea, la a deveni cea mai buna versiune a ei, care invata sa traiasca conform propriilor ei valori!

Iti multumesc ca ne-ai fost aproape in provocarea de a le arata mamicilor ca exista loc in viata noastra și pentru antreprenoriat. Iti multumesc pentru modul in care arati cum cariera si femeia merg mana in mana, esti un trainer, mama, femeie de exceptie!

Georgiana Stroe
Business Mom

Daniela este un trainer si un om minunat. Combina, in discursul ei informatie, siguranta si transmite energie motivationala adresandu-se in acelasi timp si laturii emotionale a publicului ei. Este o fire energica si hotarata, iar asta se oglindeste minunat in proiectele ei.

Diana Vijulie

Sunt incantata ca dupa sedintele de coaching cu tine rezultatele mele s-au imbunatatit in ce priveste organizarea, dezvoltarea afacerii, managementul energiei, relatiile cu apropiatii, situatia mea financiara este in crestere.

Cursul de comunicare asertiva pentru mine a fost o revelatie …

Cristina Lutia

După a doua discuție aveam deja 2 foi a4 pline cu idei despre cine sunt, ce vreau, de ce merit ceea ce vreau, cum să obțin asta și cum să fiu fericit cu mine însumi și cu ceea ce sunt mai nou.

Și da, în capul meu, eram un om fără job, fără încredere și stimă de sine. Dar în ochii Danielei eram un om liber. Mi-a povestit ea o fază cu omul ăsta liber… pe care nu am să o uit toată viața mea

Claudiu Ciudor
Inbound Marketing

Daniela este cel mai bun exemplu ca se poate sa reusesti in tot ce iti propui! De la fiecare eveniment de-al ei, fara excepție, am plecat cu informație de calitate, tehnici si metode rapide de lucru si cu o energie cat pentru toata viata!

Monica Mihai

Daniela este un model exceptional de comunicare asertiva, empatica care stie sa asculte activ si sa rezoneze cu nevoile celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de soft skills indiferent care sunt acestea.

Ilinca Motocu

Daniela! sunt fericita ca te cunosc. Astazi, ascultandu-ti vocea calda din articolul audio, mi-am reamintit cat sunt de importanta si ca sunt unele lucruri pe care nu le-am facut niciodata pentru sufletul meu. Iti multumesc si totodata iti sunt recunoscatoare! Continua sa inspiri oamenii!

Ella Turnea

Daniela este o persoana foarte optimista, care reușește sa împărtășească multa energie pozitivă catre persoanele cu care interacționează!

Luiza Petrache

Pentru mine, Daniela, este o sursă şi o resursă în acelasi timp. Sursă pentru că îmi dă „de-a gata” informațiile şi tehnicile învățate de ea în decursul anilor. Într-o singură şedință este gata să îți dezvăluie metode şi informații specifice, de care ai nevoie.

Ca si coach de dezvoltare personala, ma ajuta sa îmi găsesc DE CE-urile interioare….

Alexandra Giuffrida