Home Cartea Femeia Independentă by Daniela Irimia

Cartea Femeia Independentă by Daniela Irimia

Descoperă-ți puterea și fericirea

Cartea Femeia Independentă este un ghid de dezvoltare personală pentru femei. Este o carte născută din dorința de a vedea cât mai multe femei fericite și împlinite.

Sunt Daniela Irimia, o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare personală al fiecăruia dintre noi.

Trainer, speaker, autor și înainte de toate, antreprenor. Cu peste 14 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, am ales să îmi dedic ultimii ani dezvoltării personale – dezvoltarea mea, a copilului meu și apoi a celorlalți oameni cu care interacționez, de la prieteni la oamenii din sala de curs.

Cu această carte vreau să ajut femeile să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar. Pentru că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținere și îndrumarea potrivită.

Ce descoperi, citind cele 10 capitole:


1.Ce înseamnă să fii o femeie independentă

2. Ești valoroasă! Cunoaște-te mai bine și acceptă-te așa cum ești

3. Indentifică-ți valorile personale și creează-ți convingeri pozitive, specifice femeii independente

4. Ai încredere în tine! Iubirea de sine duce către stima de sine

5. Gândește Pozitiv! Atitudinea pozitivă atrage oameni și experiențe pozitive


6. Cum să fii o femeie puternică și empatică. Despre importanța asertivității în relaționare

7. Dezvolta relații armonioase în viața personală și profesională. Cum să comunici eficient cu ceilalți

8. Preia controlul vieții tale! Asumă-ți deciziile și alegerile personale

9. Îndeplinește-ți obiectivele personale! Perseverența la feminin

10. Fii o femeie independentă financiar! Sfaturi esențiale despre finanțele personale

Spre finalul cărții îmi doresc să fi conștientizat faptul că puterea și fericirea ta sunt în interiorul tău, că le-ai găsit acolo și ești femeia care vrei să fii!

În încheiere, am strâns câteva “definiții” ale femeii independente, din perspectiva unor femei remarcante în România. Femei care într-o formă sau alta sunt modele pentru alte femei, sunt oameni care oferă valoare prin munca lor și prin felul lor de a fi. Toate întăresc ideile principale din această carte, prin cuvinte lor, fără să fi citit înainte ce am scris eu aici sau măcar să fi vorbit între ele. …

Ce spun cititoarele mele:

Cartea Danielei, “Femeia Independentă” celebrează femeia și puterea ei interioară. Este o carte care ne amintește că suntem pline de resurse interioare și că este nevoie doar să fim deschise să le accesăm, astfel încât să trăim într-un mod autentic. Este o carte care vine să sublinieze faptul că orice femeie merită să fie fericită și în echilibru cu ea însăși. – Ana-Nicoleta Zafiu, consilier in cariera

M-am bucurat extrem de tare citind cartea, mi-a transmis emoție, mi-a arătat multe metode de a mă îmbunătăți ca om, ca femeie. De ce? Pentru că atunci când îți dorești să faci cu adevărat ceva pentru tine, să te apuci de treabă mai întâi trebuie să te privești în oglindă – cred cu tărie acesta este primul pas – să vorbești autentic cu tine, să te întrebi ce anume vrei, ce îți lipsește și cum vei face să devii o femeie independentă. – Georgiana Spiridon, trainer

Daniela este ghidul sincer și obiectiv, plin de umor și autenticitate, care prezintă variate metode de a parcurge drumul de (auto)cunoaștere și (auto)descoperire, cât și definire a femeii independente dinăuntrul nostru. Vă încurajez să parcurgeți drumul, cu încredere și deschidere, pentru a descoperi spre sfârșit, o nouă variantă, “mai bună” a voastră. Distracție plăcută! – Ilinca Motocu

Imi notez toate ideile si le studiez cu atentie, ma ajuta sa schimb ce este necesar in felul meu de a gandi si sa imbunatatesc modul de abordare a multor situatii! Felicitari si multumesc draga Irimia Daniela – Oana Carligeanu

O carte pe care am citit-o si pe care o recomand cu drag. Contine informații prețioase care te ajuta pas cu pas in dezvoltarea personala. Este genul de carte de care am aflat ca aveam nevoie doar dupa ce am citit-o. – Silvia Sucata

Recomand cu incredere cartea “Femeia independentă”. Iti multumesc Irimia Daniela. Cartea ta m-a ajutat sa-mi clarific niste idei ( femeia independenta vs femeia de succes), sa constientizez ca fiecare dintre noi avem un potential launtric si ca fericirea este o alegere care vine intotdaeuna din interior. Exercitiile din carte sunt foarte utile, recomand exercitiul de mindfulness din capitolul 2.❤ Exercitiul m-a ajutat sa privesc viata din perspectiva observatorului al lucrurilor/evenimentelor. Practic inveti sa traiesti si sa observi si sa intelegi esenta lucrurilor fata de ideea de a trai doar ca sa raspunzi/reactionezi. Capitolul 9 ramane preferatul meu pentru ca am constientiza la un nivel profund conceptul de perseverenta la feminin.

❤ Dupa ce am citit cartea am luat decizia ferma sa accept ca sunt o femeie independenta. Asa ca, daca inca mai ai dubii cu privire la persoana ta, iti recomand sa le clarifici citind cartea #FemeiaIndependenta. Orice femeie trebuie sa aiba in biblioteca ei aceasta carte. Felicitari! – Claudia Nistor Popovici

Fragmente din cartea Femeia Independentă, Descoperă-ți puterea și fericirea :

“Viața fiecăruia este suma alegerilor personale. Și când nu alegi, de fapt ai ales să îi lași pe alții să ia decizii pentru tine. Poți să devii mai bună dacă te compari doar cu tine, dacă te cunoști, știi unde ești și unde vrei să ajungi. Conștientizarea e primul pas, acțiunea și motivația vor produce însă rezultate. Așa că…dacă vrei și tu să fii o femeie independentă și să trăiești conform propriilor tale valori, acționează! Un pas mic este chiar lectura acestei cărți, așa că te felicit!

Eu am pus în această carte toată experiența mea de viață, povești personale și tehnici de dezvoltare personală și profesionale pe care le-am aplicat și au dat rezultate.

Nu scriu și nu predau în cursurile mele decât lucruri în care cred cu adevărat, pe care le-am testat și s-au dovedit a fi eficiente. Deși am făcut două facultăți și zeci de cursuri, am citit sute de cărți și am ascultat zeci de conferințe și seminarii, nu am făcut colecție de diplome și nici nu urmăresc vreun tipar anume. Pentru că suntem diferiți, și fiecare își găsește propriul drum, propria strategie pentru a atinge succesul. Iar pentru mine a avea succes înseamnă a trăi în echilibru, a trăi o viață cu sens!

Te invit așadar să parcugi această carte, să îți oferi timpul de care ai nevoie, să fii blândă cu tine și deschisă pentru a primi schimbarea pozitivă în viața ta. “


“Vrând să fiu cea mai bună versiune a mea, privind întotdeauna spre viitor, ratam prezentul. Voiam să fiu o femeie de succes uitând să fiu o femeie fericită și împlinită. Dar am învățat să fiu în contact cu mine, să mă ascult, să trăiesc în prezent și să mă bucur de drum și de rezultat.

Abia când am acceptat că sunt suficient de bună și că e timpul să mă opresc, să mă bucur de ce sunt și am, am înțeles de fapt ce înseamnă dezvoltarea personală și independența! Da, învăț continuu, mă dezvolt și accept ca azi, acum, sunt cea mai bună versiune a mea.”


“Femeia independentă nu este o utopie, nu este o himeră și nici o simplă expresie “la modă”. Femeia Independentă este un fel de a fi, este starea de fapt în care ar trebui să trăim fiecare dintre noi. Îți trebuie curaj, ai nevoie de încredere și un dram de nebunie, însă doar așa te vei bucura din plin de viața ta. Atunci când trăiești conform propriilor tale valori îți descoperi puterea și fericirea. Atunci vrei primi tot ceea ce ai de primit, și vei oferi ceea ce ai de oferit!

Vezi si cartea, Eliberează-te de stres

Cartea „Eliberează-te de stres” este un ghid practic și actual, care te ajută să preiei controlul vieții tale și să prețuiești fiecare clipă. Stresul afectează atât de multe părți ale vieții tale: scade productivitatea, dezechilibrează sănătatea, poate duce la apariția depresiei și a tulburărilor de somn, încât nu îți dai seama când ajunge să ocupe locul 1 în viața ta.

Dar cartea „Eliberează-te de stres” va detrona stresul din viața ta și te va învăța să te pui pe tine pe primul loc. Comand-o acum și găsește-ți echilibrul chiar și în cele mai dificile perioade ale vieții! https://bit.ly/elibereazate

NOU! Cum să vorbești ca să fii înțeles

Cartea Cum să vorbești ca să fii înțeles este un ghid de comunicare asertivă care îți oferă informații valoroase și fundamentale pentru a avea relații sănătoase, atât atât în plan personal, cât și în mediul profesional.

„Nevoia de a fi înțeleși și acceptați este fundamental umană și esențială pentru dezvoltarea noastră sănătoasă din punct de vedere emoțional și relațional. Tânjim tot timpul după sentimentul de acceptare, de iubire necondiționată, de a fi înțeleși și percepuți așa cum suntem în interiorul nostru.”Daniela Irimia, antreprenor, trainer și coach

Toate acestea pot fi îndeplinite când există deschidere și vulnerabilitate, empatie și compasiune. Altfel spus, când știm să comunicăm asertiv, să ne exprimăm nevoile, emoțiile și gândurile fără a leza integritatea celorlalți.

Cum să vorbești ca să fii înțeles îți dezvăluie secretele din spatele relațiilor interumane autentice, bazate pe valori profunde, și exercițiile pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și, totodată, calitatea vieții sociale și emoționale.

Un ghid de comunicare asertivă care te învață cum să te faci auzit și înțeles, pentru a trăi cu bucurie și împlinire. Cu tine însuți și cu cei din jurul tău.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites