Home Coaching & Consultanță în dezvoltare profesională

Coaching & Consultanță în dezvoltare profesională

Bună, sunt Daniela Irimia, trainer de comunicare si coach pentru lideri si antreprenori. Sunt certificată în NLP (programare neuro lingvistică ) și de peste 10 ani facilitez cursuri de comunicare, leadership, vânzări, organizare și planificare în companiile din România, prin afacerea noastra – Vision Consulting.

De câțiva ani ofer consultanță și mentorat freelancerilor și antreprenorilor, fac coaching cu angajații din companii și consiliez managerii în a deveni lideri mai buni iar rezultale clienților mei sunt excelente!

Facilitez cursuri și training în corporații, de 10 ani. De 15 ani dezvolt afaceri si sunt antreprenor în serie. Am ajuns independentă financiar prin forțe proprii la nici 35 de ani. Am scris 3 cărți de dezvoltare personală și mă educ constant de peste 18 ani.

Ofer expertiza de 18 ani într-o sesiune de o oră…

Te ajut să obții claritate atât prin întrebări ghidate cât și prin idei, principii, explicații, tehnici și exemple concrete. Tu vei face pași concreți pentru a-ți rezolva o situație specifică de business sau carieră. Da, este importat să îți dai seama ce te ține pe loc dar uneori nu este suficient! Este posibil ca un sfat, o părere, un ghid să îți ușureze și chiar să îți scurteze drumul spre succes.

Am observat în cursurile mele că mulți oameni au nevoie de îndrumare și training individual pentru a face o schimbare semnificativă în comportament. Fie că vor să comunice mai bine, fie să au nevoie de o mai bună gestionare a timpului sau disciplina în munca lor de vânzători sau oameni de afaceri. Eu pot și vreau să îi susțin în acest demers.

Într-o sesiune de îndrumare 1 la 1, timp de 50 de minute îți voi răspunde la întrebări și vom face împreună exerciții care să faciliteze dezvoltarea abilitaților tale.

Citeste mai multe despre Coaching pentru antreprenori – Cum, Când și De ce

Ce abilitați poți să îți dezvolți, într-un mod eficient și personalizat:

  • Comunicare eficientă și asertivă. Identificăm împreună ce tipare comportamentale ai, cum obișnuiești să comunici și cum poți să îmbunătățești aceste abilitați.
  • Planificare, organizare, plan de dezvoltare pentru antreprenori și freelanceri . Eu am o experiență de peste 10 în business, cu mai multe proiecte antreprenoriale dezvoltate, așadar îmi este drag și lucrez cu rezultate excelente cu acest timp de client. Ofer o perspectivă amplă și complexă asupra mentalității necesare unui antreprenor de succes.
  • Abilitați de public speaking și personal branding. Tocmai pentru că sunt trainer și speaker, și om de marketing (am avut o agenție de marketing online timp de 7 ani)
  • Coaching pentru performanță. Dacă nu ai nevoie să înveți nimic ci doar să obții claritate, curaj, motivație pentru acțiune, facem sesiuni de coaching systemic, respectând standardele ICF. Citeste aici mai multe despre coaching.

Sesiunea se desfășoară online, printr-o video-conferință, la data și ora stabilită de comun acord. Majoritatea clienților mei obțin claritate și soluții la provocarile lor în 3-4 ședințe, apoi folosesc întâlnirile noastre ca suport și coaching pentru performanță. Ritmul de lucru, frecvența ședințelor, numărul lor, absolut totul este flexibil și adaptat pe nevoile tale. Scopul meu este să te ajut să te ajuți singur, în cel mai scurt timp!

Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să se cunoască mai bine, pentru că apoi să poată acționa mai bine!

Cred cu tărie că fiecare om are un potențial mult mai mare decât își manifestă.

Prin coaching și training putem transforma acel potențial în realitate!

✅
Solicită o sesiune BONUS, gratuită, de 30 de minute în care să ne cunoaștem și să vedem dacă sunt omul potrivit pentru tine! 
Scrie-mi pe daniela.irimia@femeiaindependenta.ro sau sună-mă la 0724 837 869
Mulți oameni au ajuns mai departe decât credeau, pentru că altcineva a crezut că ei pot” – Zig Ziglar

Ce spun clienții mei:

Întâlnirea cu Daniela Irimia la ședința de coaching a fost pe puțin eliberatoare. Aveam parca niște “ochelari de cal” și nu puteam sa vad dincolo de ei. Daniela a fost în rolul de observator și m-a ghidat sa învăț detașarea în viata mea. Ca și coach, Daniela este o profesionista, este calda, blândă, empatica, dar si ferma în același timp. Sedinta cu ea mi-a adus claritate, motivație și un plus de culoare în viata mea! O recomand cu mare drag! La mine s-au văzut rezultatele din prima ședință! Mulțumesc cu recunoștință și iubireeeeeee Daniela!🤗🤗🤗 – Mihaela Popescu, psihoterapeut

O recomand cu mult drag pe Irimia Daniela pentru coaching de performanță. Am avut parte de conștientizări profunde în timpul sesiunii de coaching legate de cariera mea și de viața mea în ansamblu. Întrebările Danielei te îndeamnă la introspecție, la reflecție.

O recomand pentru talentul ei, blândețea, naturalețea, carisma și energia ei pozitivă!

Este un coach minunat! – Anca Martinescu, antreprenor

“Am avut ocazia să interacționez cu Daniela atât în sesiuni cu mai mulți participanți, cât și 1 to1. O recomand pe Daniela pentru abordarea personalizată și autentică, indiferent că e vorba de un blocaj în context de business sau emoțional, ori ambele. Am apelat la Daniela așteptându-mă să primesc răspunsurile de la ea, însă ea mi-a oferit răspunsuri provocându-mă în cel mai blând mod să le caut în mine, să le descopăr. Mulțumesc!” – Ionela Lazar, antreprenor

O recomand pe Daniela Irimia atat pentru caldura ei si empatia de care da dovada, cat si pentru profesionalism si sfaturile bine ancorate in realitate. M-a ajutat in momente dificile sa imi reevaluez prioritatile si sa actionez conform propriilor valori. Multumesc, Irimia Daniela! – Daniela Placintaru, manager multinationala

“Daniela este o persoana foarte deschisa, cu care am putut sa comunic sincer si sa generez idei si feedback valoros 🙂

Ma bucur ca am cunoscut-o si recomand atat cartea ei, cursurile, cat si sedintele de consiliere” – Mihaela Lemnaru, freelancer

“După a doua discuție aveam deja 2 foi a4 pline cu idei despre cine sunt, ce vreau, de ce merit ceea ce vreau, cum să obțin asta și cum să fiu fericit cu mine însumi și cu ceea ce sunt mai nou.

Și da, în capul meu, eram un om fără job, fără încredere și stimă de sine. Dar în ochii Danielei eram un om liber. Mi-a povestit ea o fază cu omul ăsta liber… pe care nu am să o uit toată viața mea.” – Claudiu Ciudor, antreprenor

” Apreciez la tine calitatea sfaturilor si faptul ca nu m-am simtit judecata; apeciez caldura si implicarea ta personala.

Viata mea s-a schimbat pentru ca am reusit sa scap de niste credite care ma sufocau si m-am decis sa nu mai fac altele. Prin tine am vazut ca se poate trai si altfel, dorindu-mi si eu sa devin independenta financiar. Prin faptul ca eu te vad o persoana foarte ambitioasa, activa, determinata, echilibrata sa ajungi acolo unde ti-ai propus, pentru mine esti o sursa de inspiratie si un model cum ca se poate si merita sa lupt sa ajung unde imi propun, sa am viata pe care mi-o doresc.” – Veronica, freelancer

Recomand sedintele cu Daniela. Este un profesionist care ofera perspectiva sa asupra informatiilor si cu ajutorul experientei sale iti comprima informatia pentru a o pune in practica, facilitandu-ti zeci, chiar sute de ore de training si de lectura.


Se spune ca doua capete gandesc mai bine decat unul. Acelasi lucru se intampla si in ceea ce priveste propria situatie: nu ai claritate si intervine subiectivismul. Fiind in situatie, ai nevoie sa vina o persoana din experior care sa iti arate unde este problema si ce ai de vazut: cum sa o vezi si sa o rezolvi astfel incat sa ai parte de o evolutie. In sedintele 1:1, spre deosebire de un curs, ai parte de timp si atentie acordata tie, doar tie, nu mai multor persoane, mai multor situatii; esti tu cu situatia ta.

Recomand sedintele Danielei Irimia cu incredere. Intr-o ora cu Daniela iti ofera intreaga perspectiva si strategiile pe care sa le pui in practica. Ai nevoie de o agenda si pix pentru ca vei scrie mult. Tot ce mai ai nevoie dupa o sedinta cu Daniela este perseverenta, dinamismul si munca. Decizia este la tine sa aplici ceea ce ti-a facilitat Daniela.

“Recomand cu multa increderea cartea Danielei, “ Femeia independenta”, ea fiind un instrument excelent pentru cunoasterea de sine si identificarea resurselor proprii.

De asemenea, Daniela este un foarte bun trainer, avand capacitatea de a explica, intr- o maniera simpla, cencepte cheie, care odata insusite, conduc spre atingerea obiectivelor personale si spre succes.” – Raluca Buzdugan, angajat

Sună-mă la 0724 837 869 să ne cunoaștem! Discutăm mai în detaliu despre nevoile și așteptările tale și stabilim dacă eu sunt omul potrivit pentru a te însoți în procesul tău de dezvoltare personală și/ sau profesională.

Daca iti este mai comod, scrie-mi pe daniela.irimia@femeiaindependenta.ro sau pe facebook/irimia.daniela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites