Home Daniela Irimia, trainer, coach și autor de cărți

Daniela Irimia, trainer, coach și autor de cărți

“Omul este produsul gândurilor lui. El devine ceea ce gândește

Sunt o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare al fiecăruia dintre noi.

Mi-am dorit dintotdeauna mai mult de la mine și de la cei din jur. Și nu doar mi-am dorit, ci am acționat pentru atingerea obiectivelor. Am gândit pozitiv, am acționat și am reușit.

Când eram mică voiam să învăț la cel mai bun liceu, apoi la cea mai bună facultate. Când am devenit adult mi-am dorit să fiu cea mai bună în profesia mea, să am cel mai bun salariu din domeniul meu…

Chiar de la primul job mi-am dat seama că nu am profil de angajat, așa că am decis să lucrez pe cont propriu. Timp de 3 ani am fost consultant financiar și unit manager la cea mai mare companie de asigurări de viață, perioadă în care am devenit mult mai încrezătoare în abilitățile mele și, în plus, am conștientizat că aș putea face lucrurile mult mai bine fără constrângeri în luarea deciziilor.

Astfel, în toamna anului 2009, la 24 ani, am lansat prima afacere: o agenție de marketing online, iar apoi, din 2 în 2 ani, am tot încercat diverse proiecte antreprenoriale. Din unele am câștigat bani, din altele doar experiența.

De ce trainer pentru dezvoltare personală și profesională

La nici 30 de ani aveam tot ce îmi doream: familie și relații armonioase care îmi ofereau confort emoțional, cariera/ afaceri care îmi ofereau confort financiar și lejeritatea de a dedica timp pasiunilor mele sau unor binemeritate vacante mai îndelungate.

Totuși, abia când am devenit mamă (adică la cei aproape 30 ani), am conștientizat existența unei nevoi puternice: nevoia de contribuție și dezvoltare. Ca îmi ating obiectivele și dezvolt, am învățat continuu. Am citit foarte mult, am participat la zeci de cursuri și evenimente și, cel mai important, am aplicat. Am făcut, am greșit, am învățat. Am făcut, mi-a reușit, am învățat.

Din 2013 am ales împărtășesc și altora tot ce învățasem și continuam aprofundez în domeniul dezvoltării personale și profesionale. Am lansat revista de dezvoltare personală Gândește-Pozitiv.ro și am început susțin cursuri de abilitați la Vision Consultingfirma de dezvoltarea căreia ocup de prin anul 2009.

În 2017 am creat și lansat proiectul meu de suflet, Femeia Independentă. Și mulți oameni stiu exact așa – Daniela Irimia – Femeia Independentă 🙂

✅Sunt NLP Practicioner, trainer și performance coach certificat ANC.

✅Sunt antreprenoare și scriitoare.

✅Sunt mamă și soție.

Sunt o femeie care vrea ajute și alte femei se dezvolte și fac asta prin proiectul „Femeia Independentă cu care vreau să ajut 1 milion de femei să trăiască conform propriilor lor valori. Să le ajut să se descopere pe ele, să învețe cum să devină cea mai bună versiune a lor, cum să fie independente din toate punctele de vedere.

Ofer inspirație prin articole motivaționale și informații utile pentru dezvoltarea lor personală și profesională, prin materialele video de pe canalul de YouTube, prin evenimentele la care particip ca speaker, prin cursurile și programele de training pe care le facilitez, prin cărțile pe care le scriu.

De vreo 4 ani fac consultanță, mentorat și programe de mastermind cu antreprenoare și femei care lucrează “pe cont propriu”, căutând echilibrul intrea viață de familie, copii, carieră și propria persoană.

În primăvara lui 2019 am lansat și prima mea carte de dezvoltare personală – Femeia Independentă – Descoperă-ți puterea și fericirea

În 2020 am lansat cartea de gestionare a stresului – Elibereaza-te de stres

În 2022 cartea Cum sa vorbesti ca sa fii inteles – Ghid de comunicare asertivă.

Iți mulțumesc ai avut curiozitatea citești toate acestea. Dacă ai întrebări pentru mine, găsești la:

daniela.irimia@femeiaindependenta.ro

Facebook Personal: www.facebook.com/danielairimia.trainer.coach

Canalul de YouTube: https://www.youtube.com/@DanielaIrimia19

Certificări naționale și internaționale – trainer, coach, NLP Practicioner

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites