Home Daniela Irimia, trainer, coach si autor de carti

Daniela Irimia, trainer, coach si autor de carti

“Omul este produsul gandurilor lui. El devine ceea ce gandeste”

Sunt o femeie independenta, fascinata de natura umana si potentialul de dezvoltare al fiecaruia dintre noi.

Mi-am dorit dintotdeauna mai mult de la mine si de la cei din jur. Si nu doar mi-am dorit, ci am actionat pentru atingerea obiectivelor. Am gandit pozitiv, am actionat si am reusit.

Cand eram mica voiam sa invat la cel mai bun liceu, apoi a cea mai buna facultate. Cand am devenit adult mi-am dorit sa fiu cea mai buna in profesia mea, sa am cel mai bun salariu din domeniul meu…

Chiar de la primul job mi-am dat seama ca nu am profil de angajat, asa ca am decis sa lucrez pe cont propriu. Timp de 3 ani am fost consultant financiar si unit manager la cea mai mare companie de asigurari de viata, perioada in care am devenit mult mai increzatoare in abilitatile mele si, in plus, am constientizat ca as putea face lucrurile mult mai bine fara constrangeri in luarea deciziilor.

Astfel, in toamna anului 2008, la 24 ani, am lansat prima afacere: o agentie de marketing online, iar apoi, din 2 in 2 ani, am tot incercat diverse proiecte antreprenoriale. Din unele am castigat bani, din altele doar experienta.

De ce trainer de dezvoltare personala si profesionala

La nici 30 de ani aveam tot ce imi doream: familie si relatii armonioase care imi ofereau confort emotional, cariera/ afaceri care imi ofereau confort financiar si lejeritatea de a dedica timp pasiunilor mele sau unor binemeritate vacante mai indelungate.

Totusi, abia cand am devenit mama (adica la cei aproape 30 ani), am constientizat existenta unei nevoi puternice: nevoia de contributie si dezvoltare. Ca sa imi ating obiectivele si sa ma dezvolt, am invatat continuu. Am citit foarte mult, am participat la zeci de cursuri si evenimente si, cel mai important, am aplicat. Am facut, am gresit, am invatat. Am facut, mi-a reusit, am invatat.

Din 2013 am ales sa impartasesc si altora tot ce invatasem si continuam sa aprofundez in domeniul dezvoltarii personale si profesionale. Am lansat revista de dezvoltare personala Gandeste-Pozitiv.ro si am inceput sa sustin cursuri de abilitati la Vision Consulting, firma de dezvoltarea careia ma ocup de prin anul 2009.

Sunt NLP Practicioner,trainer si coach certificat ANC. Sunt antreprenor si scriitor. Sunt mama si sotie.

Sunt o femeie care vrea sa ajute si alte femei sa se dezvolte si fac asta prin proiectul „Femeia Independenta„. Vreau sa ofer inspiratie pentru femei, articole motivationale si informatii utile pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Ofer cursuri online de dezvoltare personala , sesiuni 1 la 1 de dezvoltare a abilitatilor de comunicare, vanzare, leadership, time management sau coaching pentru performanta.

Organizez cursuri si workshop-uri tematice care vin sa sustina femeia in drumul ei spre independenta.

Fac consultanta, mentorat si programe de mastermind cu antreprenoare si femei care lucreaza “pe cont propriu”, cautand echilibrul intrea viata de familie, copii, cariera si propria persoana.

In primavara lui 2019 am lansat si prima mea carte de dezvoltare personala – Femeia Independentă – Descoperă-ți puterea și fericirea

In 2020 am lansat cartea de gestionare a stresului – Elibereaza-te de stres

In 2022 cartea Cum sa vorbesti ca sa fii inteles.

Iti multumesc ca ai avut curiozitatea sa citesti toate acestea. Daca ai intrebari pentru mine, ma gasesti la:

daniela.irimia@femeiaindependenta.ro

Facebook Personal: www.facebook.com/danielairimia.trainer.coach

Facebook Femeia Independenta: www.facebook.com/femeiaindependenta.ro

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites