Home Despre proiectul Femeia Independenta

Despre proiectul Femeia Independenta

Femeia Independenta este un proiect educational si motivational pentru femei. Sunt Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala, si antreprenor, mama si sotie si femeie independenta.

Prin Femeia Independenta vreau sa ajut 1 milion de femei sa traiasca conform propriilor lor valori. Sa le ajut sa se descopere pe ele, sa invete cum sa devina cea mai buna versiune a lor, cum sa fie independente din toate punctele de vedere.

Pe site-ul meu gasesti cursuri online de dezvoltare personala si profesionala, webinarii  si anunturile cu evenimente organizate off-line.

In sectiunea de Inspiratie pentru Femei gasiti articole motivationale, recomandari de carti, informatii utile pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Apartenenta la o comunitate de femei interesate de dezvoltare personala si prosperitate financiara este unul din pasii care te ajuta sa evoluezi, sa iti mentii atitudinea pozitiva, sa capeti curajul si increderea ca MERITI SI POTI sa fii tot ceea ce iti doresti.

Aici este grupul inchis unde discutam online subiectele legate de dezvoltarea personala si profesionala.

In plus, am scris Cartea Femeia Independentă care este un ghid simplu de dezvoltare personală pentru femei. Vezi aici mai multe detalii despre carte, precum si titlurile celor 10 capitole utile pentru tine!

Ilustrez mai bine imaginea unei Femei Independente prin asocierea ei cu un Fluture. De ce am ales un Fluture?

Precum un fluture, Femeia Independenta este :

  • Delicata si frumoasa
  • Libera sa aleaga cu ce flori (oameni) vrea sa isi petreaca timpul
  • Sensibila dar puternica
  • Ajuta pe altii sa se dezvolte (polenizeaza florile)
  • Si toate astea se intampla daca isi acorda timp si energie sa se dezvolte, sa treaca de la stadiul de cocon….la cel de Fluture

Citeste Decalogul Femeia Independenta si descopera care e drumul tau spre independenta.

Aboneaza-te la newsletter si descarca GRATUIT ghidul „10 pasi pana la a fi o Femeie Indepenenta

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites