Home Despre proiectul Femeia Independenta

Despre proiectul Femeia Independenta

Femeia Independentă este un proiect educațional și motivațional pentru femei. Sunt Daniela Irimia, trainer & coach de dezvoltare personală și profesională, antreprenor la Vision Consulting de peste 12 ani, mamă și soție, autor de cărți. Sunt o femeie fericită și împlinită, sunt o femeie independentă!

Prin proiectul Femeia Independentă vreau să ajut 1 milion de femei să trăiască conform propriilor lor valori. Să le ajut să se descopere pe ele, să învețe cum să devină cea mai bună versiune a lor, cum să fie independente din toate punctele de vedere.

Pe site-ul acesta găsești cursuri online de dezvoltare personală și profesională, webinarii și anunțurile cu evenimente organizate off-line.

În secțiunea de Inspirație pentru Femei găsiți articole motivaționale, recomandări de cărți, informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.

Apartenența la o comunitate de femei interesate de dezvoltare personală și prosperitate financiară este unul din pașii care te ajută să evoluezi, să îți menții atitudinea pozitivă, să capeți curajul și încrederea că MERIȚI ȘI POȚI să fii tot ceea ce îți dorești.

Aici este grupul închis unde discutăm online subiectele legate de dezvoltarea personală și profesională.În plus, am scris Cartea Femeia Independentă și Eliberează-te de stres despre care poți citi aici mai multe detalii.

Ilustrez mai bine imaginea unei Femei Independente prin asocierea ei cu un Fluture. De ce am ales un Fluture?

Precum un fluture, Femeia Independentă este :
Delicată și frumoasa
Liberă să aleagă cu ce flori (oameni) vrea să își petreacă timpul
Sensibilă dar puternică
Ajută pe alții să se dezvolte (polenizează florile)
Și toate astea se întâmplă dacă își acordă timp și energie să se dezvolte, să treacă de la stadiul de cocon….la cel de Fluture

Citește Decalogul Femeia Independentă și descoperă care e drumul tău spre independență.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites