Fă primii păși spre independența financiară.

Investește în educație financiară și dezvoltare personală!

Ce este Educația financiară și cum te ajută:

Educația financiară înseamnă să știi cum să câștigi mai mulți bani, cum să îi folosești astfel încât să te bucuri cu adevărat de banii tăi și de viață, și cum să faci economii și profit din surplusul financiar pe care ar trebui să-l ai lună de lună.

Educația financiară te ajuta sa fii relaxată din punct de vedere financiar iar in timp să poti să devii independentă financiar!

 

 

Cum să faci economii

Prin economisire îți poți atinge orice obiectiv financiar. Fie că vrei să îți cumperi o casă, să îți schimbi mașina sau să îți asiguri o pensie, poți face toate lucrurile astea dacă te obișnuiești să pui bani deoparte. Cu alte cuvinte, să faci lunar economii.  Învață din cursul meu de educație financiară cum să reduci cheltuielile și să faci economii lună de lună!

 

 

Investiții pe ințelesul tuturor

După ce ți-ai asigurat un fond de urgență echivalent cu 6 salarii lunare, surplusul de economii trebuie investit pentru a produce profit. Banii trebuie să muncească pentru noi. 

Pentru asta este esențial să facem investii, să creem active, să ne generăm și alte venituri în afară de cele obținute prin muncă. 

 

 

 

Ce înseamnă de fapt independența financiară? 

Eu, precum majoritatea celor care scriu despre finanțe și au relații sigure cu banii, definesc independența financiară că posibilitatea de a trăi la standardele cu care ești obișnuit, fără a mai fi nevoie să muncești. 

Independența financiară se atinge diferit și cu sume de bani diferite de la persoană la persoană. Nu ai nevoie de milioane de euro ca să fii independent financiar, ci de creativitate și câteva investiții inteligente. 

 

Alege cursul online de educatie financiara - CLICK AICI

Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personală & educație financiară

Din experiența mea de consultant financiar, antreprenor, trainer și investitor, am făcut aceste cursuri pentru că vreau să ajut cât mai multe femei să ajungă la independența financiară.

Chiar dacă nu vor ajunge toate cele carcurg cursurile mele să fie cu adevărat indepedente financiar, măcar vor ajunge la siguranță financiară și nu vor mai avea probleme cu banii.

Eu si soțul meu am ajuns independenți financiar în 10 ani de muncă, studiu, economisire și investiții inteligente!