Fii leaderul pe care ceilalți vor -l urmeze în drumul spre succes

 

Ești antreprenor, manager, leader de organizație și comunitate?Lucrezi cu oameni și echipe iar aceștia par a nu fi foarte receptivi la ce le 

comunici? Poate ceea ce te ține pe loc din a avea succes ca leader este...

📌Frica de eșec și lipsa de încredere în abilitățile tale

📌Lipsa clarității în ceea ce privește rolul tău ca leader

📌Neîncrederea în forțele proprii și în echipa ta

📌Lipsa abilitaților de comunicare și motivare

📌Teama de a nu fi respins de către oamenii cu care lucrezi

Te înțeleg perfect!

Acum 15 ani când mi-am format prima echipă am trecut prin toate aceste temeri. Din fericire am găsit mentori, cărți și cursuri care m-au ajutat să merg mai departe și să îmi ating obiectivele, atât cele personale cât și pe cele de echipă și cerute de organizația din care făceam parte.

Apoi ca antreprenoare și apoi ca trainer și coach am câștigat foarte multă experiență în ceea ce privește leadershipul eficient atât la nivel personal cât și al unei echipe!

❤ Am creat un curs online accesibil, cu 130 de minute de înregistrare video, cu E-book explicativ și exerciții care să te ghideze pas cu pas, cu podcast care să te însoțească ori de câte ori ai nevoie de un strop de motivație și înspirație în rolul tău de leader.

✅ Iți ofer și ție acest program care te susțină în a deveni un leader care îi inspire pe ceilalți fie și facă mai mult pentru a atinge obiectivele comune! 

Vreau cursul - 269 lei

 

De-a lungul timpului, managementul a fost una dintre cele mai importante abilități ale ființei umane. Rolul liderului s-a remarcat în toate domeniile vieții, de la grupuri sociale, politică, religie si până la nivel de familie.

În prezent, nevoie de leadership bun o vedem foarte marcat, mai ales în mediul de business. Acest lucru se datorează faptului oamenii cu bune abilități de conducere pot să ghideze cu ușurință oamenii pentru atingerea anumitor obiective. Din acest motiv, vedem din ce în ce mai mulți oameni care caută să formeze și să dezvolte toate abilitățile pe care le poate avea un lider – de la comunicarea eficientă la planificare si organizare

Liderul inspirațional este cel care ajunge la inimile oamenilor! Este cel care rămâne focalizat asupra imaginii de ansamblu – cauza măreață, esența viziunii sale de viitor!

De ce să achizitionezi cursul  meu de leadership:

 

📌Îți explic scurt și la obiect ce este și cum devii un leader care inspiră;

📌Toate resursele sunt ușor de înțeles și de aplicat imediat; 

📌Îți ofer exemple practice din experiența mea de leader dar și de coach pentru sute de manageri;

📌Primești pe lângă materialele video, suport scris cu ideile esențiale prezentate în curs și audio-book pentru păstrarea motivației; 

📌Ai zeci de exerciții și întrebări de coaching care te ajute obții claritate în rolul de leader; 

📌Dacă ai nevoie de coaching sau consultanță după curs, pot fi alături de tine pe drumul tău spre succes!

 

5 beneficii dacă parcurgi acest curs de leadership

✅ Descoperi propriul tău potențial

Cursul se concentrează în principal pe a descoperi cele mai importante abilități personale și cum poți profita de ele la maximum în orice situație. Eu ca trainer si coach facilitez creșterea din interior a clienților, creez un spațiu de învățare și descoperire. 

✅ Devii mai productiv

Odată cu parcurgerea acestui curs de leadership vei învăța să optimizezi timpul pentru fiecare sarcină pe care o ai în așteptare. Scopul unui lider nu este să fie ocupat, ci să fie productiv în orice moment.

✅ Îmbunătățesti abilitățile profesionale

Demonstrând abilități de leadership, vei fi, fără îndoială, o resursă pe care orice companie și-ar dori să o aibă în echipa sa profesională. Construiește încredere în tine ca profesionist si ca manager prin dezvoltarea abilitatilor de leadership.

✅ Vei fi mai fericit

Faptul că înveți să gestionezi timpul, să ai încredere în tine și să-i încurajezi pe ceilalți să dea tot ce au mai bun, îți îmbunătățește semnificativ starea de bine, atât în ​​mediul tău de lucru, cât și în viața personală.

✅ Vei câștiga mai mulți bani

Un lider bun în cadrul oricărei afaceri va genera pe lângă bunăstare în cadrul echipei, și profit pentru companie si pentru el însuși. Ca leader inspirational iți crești și brandul personal ceea ce din nou, iți aduce mai mulți bani.

Ce înveți în cursul Leadership Inspirațional

1. Ce înseamnă să fii lider

Ce înseamnă să fii lider

5 Abilitați de self – leadership

Decalogul leaderului de echipă

Leader & Manager

 

2. Abilitățile unui lider de succes

Abilităţi de luare a deciziilor

Abilităţi de comunicare

Abilităţi de leadership si muncă in echipă

 

3. Cele 5 niveluri de leadership

Oamenii te urmează fiindcă așa vor

Oamenii te urmează pentru rezultate

Oamenii te urmează pentru ceea ce esti si reprezinţi

 

4. Cum devii un lider inspirațional

Teoria autoperfecţionării - Richard Boyatzis

Identificarea valorilor personale 

Convingerile liderilor de succes

5. Motivarea oamenilor din echipă

Motivație intrinsecă și extrinsecă

Top 5 Factori Motivatori

Nevoi universale ale oamenilor

 

6. Cum obții rezultatele dorite

Setarea obiectivelor 

5 Pași pentru dezvoltarea competenței

Delegarea Sarcinilor

Cum devin un leader inspiraţional

 

Daniela Irimia, trainer & performance coach

Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să se cunoască mai bine, pentru ca apoi să poată acționa mai bine în direcția visurilor lor. Sunt antreprenor, trainer, coach, autor de cărți, mama și sotie. Sunt un om complex ce crede putem construi o lume mai buna fiind noi, zi de zi, mai buni! 

Am o experiență de peste 15 ani în business, marketing și management și de 10 ani fac training la Vision Consulting, am peste 4000 de ore de curs susținute cu mii de participanți

De 5 ani lucrez în sesiuni de consultanță și coaching cu antreprenori, freelanceri și leaderi, ajut oamenii își dezvolte abilitați esențiale pentru succesul personal și profesional prin cursuri online înregistrare și training corporate prin agentia mea Vision Consulting. 

Educație: Licențiată în Științe economice și Management la Facultatea de Management și Marketing din cadrul Universității Româno-Americane din București. 

Trainer acreditat ANC, Certificată în folosirea instrumentelor NLP in coaching (programare neuro-lingvistică) , Coach acreditat ICF si ANC

 

Acest curs de leadership este pentru tine dacă: 

✅ Vrei scapi de frica de eșec care te ține acum pe loc

✅ Ești încă angajat dar visezi iți lansezi o afacere sau sa devii manager

✅ Ești leader la început de drum și te simți blocat

✅ Ai nevoie de structură și un plan clar de acțiune pentru a conduce echipa

✅ Vrei muncești mai eficient și eficace

✅ Vrei câștigi mai mulți bani din activitatea profesională

✅ Vrei obții claritate pentru dezvoltarea echipei

✅ Ai nevoie de mai multă motivație și inspirație pentru a acționa

✅ Vrei iți motivezi și iți inspiri oamenii din echipă

✅ Vrei trăiești conform propriilor tale valori

 

Ce primești în acest curs de Leadership

6 module video, cu suport vizual pentru învățare mai ușoară

Suport de curs și E-book

Exerciții și întrebări de coaching;

6 podcasturi numai bune de ascultat în mașină;

BONUS: O sesiune de coaching cu mine

Valoarea cursului este de 390 lei

 Preț de vânzare: 269 lei!

 

Sunt convinsă că vei găsi multă valoare în acest curs și ține de tine cât de determinat ești să aplici cele învățate.

Dacă totuși nu ești mulțumit de informațiile oferite în acest curs, poți solicita banii înapoi în termen de 15 de zile de la finalizarea comenzii, și eu îți voi returna integral suma plătită, în maxim 5 zile. Toate materialele rămân la tine!

Îți mulțumesc pentru încredere!

Cu drag,

Daniela Irimia 

PS: Dacă mai ai întrebări scrie-mi cu încredere pe daniela.irimia@femeiaindepedenta.ro

Am intrat în cursul Danielei de antreprenoriat intr-un impuls de moment, după ce am participat la un mastermind gratuit in care mi-a plăcut energia grupului creat. Astfel am simțit ca îmi doresc sa o cunosc mai bine și a fost o alegere foarte benefica. In acea perioada am trecut printr-un proces în care am facut multe acțiuni care m-au scos din zona de confort și așteptam cu drag ziua de vineri dimineață sa ne reîntâlnim. Cu fiecare săptămână trecuta am parcurs un proces interior în care m-am simțit înțeleasă și cred ca mi-a fost de mare ajutor sa aleg acest curs. Am trecut intr-un alt nivel de evoluție și îți mulțumesc Daniela si mult spor în ceea ce faci!
Dacă ești la început de drum sau poate ca mai urci o treapta în evoluția ta, ai cu siguranță nevoie de un asemenea curs în care înveți cum sa cauți în interiorul tău resursele cât și înveți lucruri practice care te pot ajuta sa iei mai ușor anumite decizii legate de modul în care sa-ti gestionezi o afacere. Practic, de ajutor și o comunitate de suport, recomand acest curs cât și sa te lași ghidata spre rezultatele dorite alături de Daniela Irimia.

Alina Șutu
Coach - alinasutu.ro

Când citeam despre cursul Danielei aveam o idee vagă despre unde vreau să ajung cu antreprenoriatul. După parcurgerea lui mi-am pus la punct o mulțime de detalii care să mă ajute pe termen lung. Întâi, mi-am dat seama ce am nevoie să fac cu credințele și atitudinea mea pentru a avea „mentalitatea de antreprenor” pe care nu toți o avem dezolvată în mod natural. Apoi, mi-am dat seama cum mă pot uita la serviciile pe care le ofer pentru a înțelege direcțiile în care vreau să merg: cine îmi sunt clienții, cum să personalizez serviciile, ce alte servicii adiacente aș putea să creez. În același timp înțelegând și detalii de fundal: aspecte legale, tehnice, de timp și organizare, de marketing și financiare – pentru fiecare serviciu în parte!

Din acest motiv consider cursul Danielei unul vital pentru toți antreprenorii la început de drum: te învață la ce să te uiți ca să pornești cu dreptul. Informațiile sunt livrate foarte frumos și accesibile pentru oricine fără să ai cine știe ce cunoștințe legale sau financiare. Iar opțiunea de a combina cursul cu ședințe de grup și coaching individual este minunată, deoarece de acolo îți găsești și motivația de a crește și curajul de a trece peste orice hop-uri îți apar în drum.

Alina Tachet
Psihoterapeut

Sunt la inceput de drum in lumea antreprenoriatului si Daniela m-a ghidat, pas cu pas, prin etapele pe care trebuie sa le stie orice antreprenor, de la mentalitate, până la mici detalii tehnice.

Am tot cumpărat diverse cursuri pe această temă şi nu le-am terminat niciodată, pentru că trebuia să studiez singură informaţii plictisitoare. Dar faptul că Daniela discută live cu noi şi dezbatem, de la o săptămână la alta, fiecare caz în parte, face toată diferenţa.
Recomand cu tot dragul!

Cristina Andreea Stan
Autor "Vrei sa te iubesti? Incepe cu tine"

Un curs care iti pune bazele in antreprenoriat, foarte util atat celor ca mine, care acum invat primii pasi, am o multitudine de intrebari, dileme dar si celor care au deja o afacere si vor sa o dezvolte sau sa-i dea un restart, sa o abordeze diferit fata de cum au facut-o pana acum.

Am gasit prin acest curs un suport in a face primii pasi in afacere, raspuns la intrebarile pe care le aveam, am inteles ce pot face si cum pentru a optimiza procesul de lucru si pentru a ma dezvolta continuu ca afacere. Eu mi-am luat ce mi-a trebui din curs dar si de la restul colegilor.

Multumesc Daniela pentru informatii, implicare si sprijin! Recomand cu caldura cursul de antreprenoriat!

Andreea Sardariu
Armonia - Centru de terapii complementare si alternative

Un curs practic, potrivit pentru cei care se gândesc să-și înceapă propria afacere, dar și pentru cei care sunt deja antreprenori pentru că așa cum bine spune Daniela „o afacere nu poate crește mai mare decât antreprenorul”.

Conține multe întrebări și exerciții la care este nevoie să răspunzi sau să le „rezolvi” pentru a dobândi claritatea de care ai nevoie pentru a acționa în direcția bună, dar și multe informații prețioase care te scutesc de a afla/descoperi diverse lucruri „the hard way” 😀 și de a trece prin pierderile aferente de bani, timp și stare de bine.

M-a ajutat foarte mult faptul că pe lângă documentele cu informații și întrebări, cursul are și înregistrări video și audio, care vin în completarea documentelor și aduc și mai multă claritate.

Laura Tofan
Atelierul de Bobo

Sunt antrepenor de aproape 4 ani și știu că încă mai am multe de învățat. Cursul Danielei mi-a adus multă informație nouă, claritate și motivație să fac lucrurile mai organizat, mai eficient, mai profitabil.

Recomand acest curs oricui dorește să pășească în antreprenoriat, dar și antreprenorilor care au nevoie de claritate și de rezultate mai bune în activitatea lor.

Modul în care Daniela organizează multă informație utilă validată în practică, iar apoi o livrează într-un mod atât de ușor de înțeles și integrat, face ca rezultatele să se vadă de a doua zi.

Anamaria Ciuhuta
Financial Parenting

Mi-am petrecut weekendul ascultând cursul de antreprenoriat al Danielei Irimia. După 18 ani de antreprenoriat și freelancing când am învățat prin încercări, erori, din cărți de afaceri din alt mediu antreprenorial, azi, mă gândesc că mi-ar fi plăcut să am acest curs la începutul călătoriei mele în antreprenoriat. Mi-ar fi fost mult mai ușor, nu aș fi greșit atât de des și aș fii avut mai multă încredere în pașii de urmat și deciziile de luat. Aș fi știut să stabilesc cine sunt clienții pe care ii doresc, cum sa ii categorisesc, ce produse și servicii să le ofer și ce preț să pun pe produsele și serviciile mele.

Cursul este plin de informații complete și complexe potrivite mediului antreprenorial românesc.

Dacă te gândești să începi o afacere, acest curs este pentru tine.

Dacă ești la început într-o afacere și te simți copleșit de taskuri și de probleme, trage aer in piept și urmărește cu sufletul și mintea deschise acest curs.

Și, dacă simți nevoia de mai mult, apelează la Daniela pentru clarificări.

Omul deștept învață din greșelile sale, cel inteligent din greșelile altora. Alocă timp acestui curs, aplică ce înveți și drumul sinuos al antreprenoriatului poate fii mai ușor.

Cursul este bine structurat și ușor de urmărit. Stilul Danielei este inconfundabil, expune totul clar și concis. Informațiile transmise sunt necesare oricărui antreprenor la început de drum.

Carmen Mihalca
Antreprenoare.ro

Pentru mine, Daniela, este o sursă şi o resursă în acelasi timp. Sursă pentru că îmi dă „de-a gata” informațiile şi tehnicile învățate de ea în decursul anilor. Într-o singură şedință este gata să îți dezvăluie metode şi informații specifice, de care ai nevoie.

Alexandra Giuffrida
Gaminvest Romania

Sunt incantata ca dupa sedintele de coaching cu Daniela rezultatele mele s-au imbunatatit in ce priveste organizarea, dezvoltarea afacerii, managementul energiei, relatiile cu apropiatii, situatia mea financiara este in crestere.

Cristia Lutia
Broker Asigurari

Iti multumesc ca ne-ai fost aproape in provocarea de a le arata mamicilor ca exista loc in viata noastra și pentru antreprenoriat. Iti multumesc pentru modul in care arati cum cariera si femeia merg mana in mana, esti un trainer, mama, femeie de exceptie!

Georgiana Stroe
Business Mom